Bulgaria

Moeller е Eaton

Moeller е Eaton


Размер на текста:

Връзка, която убеждава.

Moeller е вече част от Eaton – създава се нов стабилен участник в бизнеса с електрическо оборудване с общ глобален пазарен фокус. Двете марки притежават много общи черти и много предимства за Вас.


В качеството на международна компания, ние заедно се стремим да бъдем по всяко време най-добрия доставчик за Вас - и да Ви предлагаме навсякъде по света единствени по рода си, висококачествени продукти, услуги и решения.


Иновационната сила и качеството на продукта, които от много десетилетия са отличителна черта на Moeller, се запазват непроменени от Eaton и продължават да се развиват.


Фирмата ще се доразвие с експертни познания и представяне, които могат да бъдат предложени само от водещ технологичен концерн. По този начин и нашите служители ще се гордеят, че са част от Eaton.


С една дума, сливането е логично и се отразява повече от добре на съвместния ни бизнес. С интегрирането на Moeller от Eaton и приобщаването към електрическия сектор през април 2008 започна една нова ера.


Силните страни на Moeller се запазват и продължават да се развиват от Eaton.


Moeller е една от водещите компании  в Германия и допълва портфолиото на марката Eaton и в международен мащаб. Това, което е отличавало Moeller през последните 100 години - единствената по рода си комбинация от немски инжинеринг  и гъвкави, ориентирани към клиента бизнес практики ще се запази и ще бъде доразвито от Eaton.


Допълнителни продуктови гами – от средното напрежение до разклонителната кутия.


Когато две фирми започнат да предлагат заедно услугите си, продуктовото портфолио се уеднаквява и изчиства, както се случва обикновено. При Eaton и Moeller не е така. Тук портфолията се допълват и предлагането на продуктите се удвоява. Eaton може да прибегне към иновативния асортимент на Moeller и да предложи по-голям диапазон от възможности за сградна и индустриална автоматизация, от средното напрежение до разклонителната кутия.


Ние сме на разположение на нашите клиенти – по целия свят.


Eaton е насочена към потребителите по-добре от всеки друг на пазара:       Предлагаме професионалисти в търговията и услугите, точно там, където те са необходими, ние работим по 70 000 служители и нашата компания е представена в 150 страни по целия свят.


Изключително обслужване – с нас Вие постигате Вашите цели.


Eaton се занимава не просто с доставка на желания продукт в желания момент на желаното място, а доставя също така съвсем специфични логистични и подходящи решения според Вашите нужди. Благодарение на цялостната ни дистрибуторска мрежа, ние сме опитен и успешен партньор и поемаме грижата за това,  всички продукти да достигат безпроблемно до нашите клиенти.


Пълно покритие на пазара по цял свят с продукти, отговарящи на всички международни стандарти.


Както много други неща, така и по отношение на присъствието в различните региони по света, Eaton и Moeller се допълват като фирми. В пазарите съответстващи на стандарта IEC са се утвърдили компонентите на Moeller – а в тези използващи стандарта UL/CSA, Eaton играе водеща роля. Сега всеки клиент разполага с високо инженерно качество и ноу-хау в  научните изследвания и разработката на продукти - независимо от приложимите стандарти.Печат Нагоре