Bulgaria


Eaton сега се сертифицираха като VCE Vblock Ready

Компанията за управление на захранването Eaton обяви днес, че нейният пакет от интегрирани решения за управление на захранването сега е сертифициран като готов за Vblock чрез програмата на VCE Technology Alliance Partner (TAP). Сега Eaton може да достави модерни решения за мониторинг на мощност, управление и контрол за Vblock Systems, които са предварително интегрирани, тествани и валидирани пакетни инфраструктури за следващо поколение облачни среди. Системите Vblock Systems, съчетават най-добрите в класа си технологии на компютъризация, мрежа, съхранение, защита на данни и виртуализация от фирмите Cisco, EMC и VMware, доставени и поддържани от VCE като един продукт.
 
Осигурявайки стабилна защита на захранването и възможности за мониторинг за усъвършенствана пакетно свързана инфраструктура, Пакетът решения на Eaton осигурява на крайните потребители на ИТ и центровете за данни общо решение за поддържане на съвременна и подобрена устойчивост на бизнеса.
 
„За VCE е удоволствие да приветства компанията Eaton като Technology Alliance Partner за Vblock Systems“, казва DJ Long, старши директор, Technology Alliances, VCE. „Фирма Eaton вече може да интегрира своите продукти със системите Vblock, като предоставя решения за трансформационни центрове за данни за общи клиенти, които дават възможност за гъвкавост, простота и оптимизация на свързаната инфраструктура с опита на Eaton в технологиите за управление на мощност“.
 
VCE работи със Superna™ за провеждане и администриране на системни сертификати Vblock за членове на програмата VCE TAP. Това сертифициране дава възможност на взаимно канални партньори и клиенти да ускорят приемането на Vblock системи и подпомага вече сертифицирани продукти и решения на различни доставчици за безпроблемно управление на операции на център за управление на данни.
 
„Сътрудничеството на Eaton с VCE е пример за еволюцията на управлението на център за данни, което дава възможност на клиентите да се възползват от преимуществата на свързаната инфраструктура, като същевременно защитава ценно IT и хардуерно оборудване“, казва Cyrille Brisson, вицепрезидент за EMEA, Eaton Power Quality. „ Фирма Eaton няма търпение да разгърне интегрирана платформа за управление на мощност за системи Vblock в помощ на клиентите за увеличаване на ефикасността и надеждността за по-голяма стойност за бизнеса“.