Bulgaria


Intelligent Power Manager на фирма Eaton

Последният софтуер Intelligent Power Manager на фирма Eaton укрепва интеграцията със VMware Site Recovery Manager Компанията за управление на захранването Eaton обяви днес старта на своя софтуер Intelligent Power Manager™ с версия 1,43, която предлага още по-ясна интеграция със VMWare® vCenter’s Site Recovery Manager (SRM). В резултат на това, новият софтуер позволява на ИТ мениджърите автоматично да задействат получени SRM данни, причинени от аларми на околна среда или електрозахранване. Това увеличава лекотата на употреба и надеждност както на физическите така и на виртуалните ИТ системи, което от своя страна подобрява непрекъснатостта на бизнес процесите.
 
„Последното поколение софтуер на Eaton - Intelligent Power Manager, разглежда основните приоритети в центъра за данни, опростявайки процесите на управление на енергията и най-важното, максимизира времето за работа и надеждност за да защити критични натоварвания“, казва Рори Хигинс, продуктов мениджър в Центъра за автоматизиране на данни, Качество на електроенергията, EMEA. „Това е в резултат на наши общи разработки с водещи доставчици на платформи за виртуализация и че сме в състояние да развиваме продукти и услуги като този специално в помощ на ИТ професионалистите, за подобряване на техните действия и внедрявания на свързана инфраструктура".
 
Премахване на необходимостта да изтегляте допълнителни модули за развръщане, новият интелигентен софтуер Intelligent Power Manager е предварително конфигуриран да работи с програмата VMware vCenter Site Recovery Manager. Софтуерът определя мощността и събитията от околната среда веднага, автоматично синхронизира виртуални машини и задейства възстановяване след срив на VMware Site Recovery
Manager и планираните миграционни процеси.
 
Фирма Eaton е член на програмата VMware Technology Alliance Partner на ниво Elite, а нейният софтуер Intelligent Power Manager е сертифициран VMware Ready™ на визуализационна платформа VMware® vSphere® 5,5. В допълнение, софтуерът осигурява възможности за интеграция с други водещи виртуализационни платформи, включително Microsoft Hyper V, Citrix Xen и Red Hat KVM.
 
Софтуерът Intelligent Power Manager 1,43 може да бъде изтеглен от интернет страницата на фирмата: www.eaton.eu/powerquality. Основният лиценз обхваща управление на до 10 свързани устройства и е безплатен. Можете да закупите също и лицензите Silver и Gold включващи SRM модула за интеграция и управление на повече устройства.