Bulgaria


Eaton участва във форума EMC 2014 г.

Компанията за управление на захранването Eaton участва във форума EMC 2014 г., събитие, което се провежда от септември до ноември в редица големи градове в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). По време на събитието, Eaton, партньор в Партньорската програма на EMC Technology Connect, ще демонстрира как най-новото ? интегрирано решение за управление на захранването - Intelligent Power Pod, може  да опрости разполагането на енергийна инфраструктура в EMC VSPEX среда, за да се справи с многобройните предизвикателства, с които се сблъскват ИТ мениджърите, когато осигуряват цялост на данни, непрекъсваемост на работата и издръжливост.
 
„ИТ мениджърите днес трябва да се уверят, че техните виртуално-базирани ИТ приложения продължават да функционират, дори ако е налице прекъсване на захранването. Те се нуждаят от решения за управление на захранването, които се интегрират лесно с тяхната конвергентна IT архитектура - това е мястото, където се намесва Intelligent Power Pod“, казва Stefan Coote, продуктов мениджър в Eaton EMEA.
 
Системата Intelligent Power Pod на Eaton е интегрирана система, включваща резервно захранване, електроразпределение, управление на захранването, съхраняване и услуги за поддръжка. Тя осигурява непрекъсваемост на работата и издръжливост чрез комбиниране на надеждна физическа инфраструктура, като същевременно се интегрира напълно с хипервизори и започва на автоматична миграция на виртуализирано оборудване към облака или архивира сайта при прекъсване на захранването. Това се постига с помощта на „интелигентния“ софтуерен пакет на Eaton Intelligent Power™ във връзка със виртуализационните системи за управление като VMware vCentre и Site Recovery Manager. 
 
Софтуерът Intelligent Power™ Manager също e EMC® VSPEX® Lab Validated® и се интегрира напълно с VMware vSphere VMotion и Microsoft Hyper-V, за да позволи на потребителите удобно и ефикасно да наблюдават цялата си ИТ инсталация, включително и енергийнатаинфраструктура, от едно и също място с помощта на един и  същи панел за управление. Той също така дава възможност за разширено време на работа на мрежата, защита на критично оборудване и непрекъсваемост на бизнес процесите чрез започване на възстановяване след бедствие. Пакетните решения, които включват Intelligent Power Pods са последователно защитени, управлявани и интелигентни; те работят непрекъснато, като се гарантира, че бизнесът функционира 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.
 
Посетителите на щанда на Eaton по време на събитията в рамките на на EMC форума също така ще бъдат в състояние да научат повече за интегрираните решения за управление на захранването на Eaton, които сега се сертифицират като Vblock Ready чрез програмата за VCE Technology Alliance Partner (TAP). Eaton спечели Vblock Ready сертифициране през юли и в резултат на това в момента фирмата може да достави  модерни решения за управление на захранването за Vblock системи, които съчетават най-добрите в класа си технологии от Cisco, EMC и VMware.
 
Eaton ще участва в следните събития на EMC Форум през 2014 г.:
На 16-ти септември в Майнц, Германия
На 2-ри октомври в Утрехт, Холандия
На 28-ми октомври в Доха, Катар
На 29-ти октомври във Виена, Австрия
На 4-ти ноември в Рияд, Саудитска Арабия
На 6-ти ноември в Стокхолм, Швеция
На 17-ти Ноември в Дубай, ОАЕ
На 13-ти ноември във Варшава, Полша
На 18-ти ноември в Милано, Италия
На 20-ти ноември в Париж, Франция
 
За повече информация относно интегрираната система за управление на захранването на Eaton за пакетна и хипер-пакетна инфраструктура, Intelligent Power Pod, моля посетете www.eaton.eu/live365. За да научите повече за решенията на фирма Eaton за управление на захранването за EMC VSPEX, моля посетете www.eaton.eu/vspex За вскички последни новини, следвайте ни в Twitter на @Eaton_UPS или открийте нашата фирмена страница Eaton EMEA в LinkedIn.