Bulgaria


Лесно управление на контролно реле easy800 чрез мобилно приложение и смартфон

Производителят на разнообразно оборудване Eaton прави използването на контролното реле easy800 още по-лесно и по-удобно. Новото мобилно приложение easyRemote Display за операционна система Android (версии 2.2-4) позволява на потребителите да виждат цялата текстова информация и функции на контролното реле easy800 на стандартен смартфон и да го контролират дистанционно. Комуникацията между телефона и контролното реле се извършва чрез Bluetooth. Това позволява на потребителите да комуникират с контролера като се намират извън шумни и опасни зони. Мобилното приложение easyRemote Display не само подобрява лекотата на използване, но и същевременно увеличава безопасността на работа .

Независимо от необходимата операция, като например показване на текстова информация от дисплея, промяна на режима на работа, настройка на дата и час, промяна на параметрите на функционален блок, проверка на електрически схеми или програмиране, мобилното приложение easyRemote Display прави всички тези функции възможни. То позволява на потребителите ефективно да контролират и управляват няколко машини или съоръжения със смартфон на разстояние до 10 м. Приложението е разработено за операционна система Android и с него се работи много лесно. Например контрастът на дисплея на приложението може да се настрои и увеличи лесно чрез цветова схема. Това ще направи дисплея ясно видим дори при ярка слънчева светлина или осветление. Така се гарантира гладко изпълнение на работните процеси. Можете да изтеглите приложението безплатно от http://www.eaton.eu/.

Всички контролни релета easy800 са оборудвани с Bluetooth адаптер (EASY800-BLT-ADP). Всеки Bluetooth адаптер има уникален адрес и 8-цифров пин номер, който служи като код за сигурна комуникация със смартфона. По този начин всеки неоторизиран достъп е невъзможен.

Мобилното приложение easyRemote Display е добър пример за философията за стегнато производство на Eaton, при която най-новите ИТ технологии се свързват с конвенционални PLC (линия за електропредаване) и HMI (човеко-машинен интерфейс) технологии. Тази стратегия цели увеличаване на производителността на машините и съоръженията чрез използването на съвременни решения за автоматизация за намаляване на изискванията към потребителя и отваряне на системите за бъдещи изисквания. Eaton е една от водещите сили в тази област в световен мащаб, особено по отношение на своите иновативни технологии SmartWire-DT и HMI/PLC.

Серията контролни релета предлага голяма гъвкавост при използване. Със своите функционални блокове, като например PID контролерите, математическите функционални блокове, широчинно-импулсната модулация, високоскоростните броячи и др., easy800 предлага решения за широк кръг задачи за управление и регулиране в областта на индустрията и търговията. Аналоговата и цифровата разширяемост, свързаността със стандартни системи, мрежовата комуникация, както и мрежовите възможности чрез easyNet, превръщат easy800 в най-мощното контролно реле от този вид на пазара.

За повече информация: http://www.eaton.eu/

Електротехническото подразделение на Eaton е глобален лидер в експертизата за разпределението на електроенергия и електрическата защита; осигуряването на аварийно захранване; контрола и автоматизацията; осветлението и сигурността; структурните решения и продуктите за окабеляване; решенията за опасни и вредни среди и инженеринговите услуги. Eaton има възможността чрез своите глобални решения да отговори на най-важните днешни предизвикателства, стоящи пред управлението на електрозахранването.

Eaton е компания за управление на захранването, предоставяща енергийно-ефективни решения на своите клиенти за ефективно управление на електрическа, хидравлична и механична енергия. Глобалният технологичен лидер Eaton придоби Cooper Industries plc през ноември 2012 г. Общите приходи за 2012 г. на обединените компании възлизат на 21,8 млрд. долара по прогнозна оценка. Eaton има около 103 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация, посетете http://www.eaton.eu/.